Geen reacties

De aparte, uitgesproken persoonlijkheid van de Citroën C3 wordt nog eens benadrukt in de speciale Elle-serie. Het lifestyle magazine vormt de inspiratiebron van de nieuwe uitvoering.

Bij de ontwikkeling van de C3 Elle dacht Citroën niet alleen aan de sfeer van het bekende modetijdschrift, ook de voorkeuren die kandidaat kopers hebben zijn meegenomen. Dus krijgt de Elle een two-tone-body, standaard in Blanc Banquise lak en het dak in de exclusieve tint Sable. Optioneel kan ook worden gekozen voor de kleurencombinatie Gris Aluminium met Noir Onyx dak. 

De buitenspiegelkappen worden in glanzend zwart uitgevoerd. De aandacht wordt echter getrokken door de Cherry Pink-kleuraccenten rond de mistlampen, de airbumps, op de vloermatten, het dak en het dashboard. Dat laatste is tevens voorzien van een strook stof in stijlvol Curitiba Grey, het materiaal waarmee de stoelen zijn bekleed. De pookknop en het stuurwiel zijn met leder uitgevoerd. Het geheel oogt als een huiskamer die door een stylist is ingericht. 

De Citroën C3 Elle wordt geleverd met PureTech 82-benzinemotor en handgeschakelde vijfbak, in het uitrustingsniveau Feel. Daarmee zijn zaken als automatische airco, Mirror Screen en cruise control standaard. Aan de Elle-reeks worden verder accessoires toegevoegd zoals Citroën Connect-navigatie met touchscreen en spraakherkenning, het Pack Sécurité met noodremsysteem Active Safety Brake, automatische grootlichtassistent en meer. De vanafprijs van dit stijlvolle model ligt op 20.490 euro.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd
* verplicht veld