We beginnen de MegaMobil Serie met onze MegaClassic 600. Ideaal voor reizen met 2 personen of een kleine familie. Deze klassieker maakt indruk met zijn intelligente layout en zijn royale opslagruimte. De Megaclassic heeft een comfortabele zithoek met royale beenruimte. Aan het grote tafelblad met de mooie zwenkverlenging is er plaats voor 4 personen. Een heerlijke ruimte voor een gezellige avond.


Aan de achterkant is er een ruim bed van 192×140 cm waarvan het lattenbodemelement kan worden opgevouwen om de opslagruimte uit te breiden. In het gehele interieur zijn de zijwanden met kwaliteitsproducten gestoffeerd. De MegaClassic is voorzien van verschillende aansluitingen en energiebesparende LED verlichting

 

 

De Mega Classic 600 is voorzien van  een badkamer met klasse! De wasbak en het cassettetoilet zijn tijdens het douchen beschermd tegen vocht door een scharnierende acryl glasdeur. Het standaard Heki-dakraam zorgt voor voldoende ventilatie. De ruimte heeft een wandelement voor uw persoonlijke producten. De Led-verlichting creëert een aangename sfeer in de badkamer. Natuurlijk is er  een 230 volt stopcontact (door externe voeding) voor elektrische tandenborstel of haardroger geïnstalleerd.

De 2-pits kookplaat is voorzien van elektronische piezo-ontsteking. De hoge kwaliteit glasafdekking is optimaal geplaatst zodat er voldoende opslagruimte en werkruimte beschikbaar blijft. De kitchenette heeft  een werkblad van 40 cm en biedt met 3 laden volledige ruimte zodat u al uw keukengerei op de best mogelijke manier kunt opbergen. De Mega Classic heeft ook 2 extra Extract kasten, vergelijkbaar met apothekerskasten.Het geïntegreerde afvalsysteem is 100% onzichtbaar, maar van buiten en binnen optimaal toegankelijk.