Met het hoge ontwerp met meer dan 2 meter interne hoogte is MegaMobil erin geslaagd om in de Mega Mobil Revolution 640 een verstelbaar vario-bed te creëren.Wanneer het bed in de hoogte wordt opgeborgen biedt het een geweldige opslagruimte voor scooters of fietsen. Daarnaast is er de mogelijkheid om nog een bed te integreren. Zo biedt de Mega Mobil Revolution 640 slaapplek  voor het hele gezin. De Mega Mobil revolution 640 zitgroep heeft een zwenktafelverlenging, zo kunt u in een handomdraai de eettafel aanpassen  naar een tafel voor het hele gezin.De aangebrachte 3-punt veiligheidsgordels bieden de ideale bescherming voor de derde en vierde persoon op de achterbank.

Het comfortabele opklapbed is  voorzien van een premium matras gemaakt van koud en visco schuim.Het optionele extra bed kan zelfs als het niet in gebruik is in de positie blijven, wanneer het elektrisch in hoogte verstelbaar onderste bed in de laagste positie is ondervindt u hier geen last van.Ondanks dat  het 2e slaapniveau in positie blijft beschikt de Mega Mobil Revolution  640 over voldoende ruimte.
 
 

De deur van acrylglas met heldere randen transformeert deze badkamer in de Mega Mobil Revolution 640 in een badkamer met extra klasse! Met de draaideur zijn het cassettetoilet, de spoelbak en de ruime kasten tijdens het douchen beschermd. Het grote dakvenster van Heki zorgt voor natuurlijk licht en voldoende ventilatie voor het drogen van jassen of handdoeken. De uitgebreide LED-verlichting geeft ook voldoende licht in de badkamer.De Mega Mobil Revolution 640 is standaard voorzien van een 230 volt aansluiting voor elektrische apparatuur.