1. Peugeot 508 steelt de show op de autosalon van Genève

  6 maart 2018

  Op de autosalon van Genève staan we voor het eerst oog in oog met de nieuwe 508. In niks doet het nieuwe model denken aan de uitgaande 508. Alles, maar dan ook alles, is anders.

  Lees meer
 2. Citroën Berlingo: de leukste van de drie

  6 maart 2018

  Citroën zet op de autosalon van Genève de nieuwe Berlingo in de schijnwerpers. Met de opvallende kleuraccenten, Airbumps en andere bekende Citroën stijlelementen is de nieuwe Berlingo een fris ogend model geworden.

  Lees meer
 3. Citroën C3 Elle voor uitgesproken fashionista’s

  5 maart 2018

  De aparte, uitgesproken persoonlijkheid van de Citroën C3 wordt extra benadrukt in de speciale Elle-serie. Het modetijdschrift vormt de inspiratiebron van de nieuwe uitvoering.

  Lees meer
 4. Citroën gooit naam Picasso overboord

  27 februari 2018

  Citroën neemt afscheid van de naam Picasso. De C3 Picasso verdween onlangs uit de prijslijsten en nu doopt het merk de C4 Picasso om tot C4 SpaceTourer.

  Lees meer
 5. Avonturier: Peugeot Rifter 4×4 Concept

  22 februari 2018

  Peugeot heeft van de Rifter, de opvolger van de Partner, een avontuurlijke terreinwagen gemaakt. De Rifter 4×4 Concept laat zien welke mogelijkheden er zijn met de nieuwe MPV.

  Lees meer
 6. Nieuwe Peugeot 508: sportiever en compacter

  22 februari 2018

  Peugeot heeft de nieuwe 508 onthuld! Eerder lekten er al foto’s uit, nu krijgen we alle informatie. Duidelijk is dat Peugeot het anders wil aanpakken in het zakelijke segment.

  Lees meer
 7. Hallo, nieuwe Peugeot 508!

  21 februari 2018

  Hier zijn de eerste beelden van de nieuwe Peugeot 508! Het nieuwe model heeft veel ontwerptrekjes van het indrukwekkende studiemodel Instinct.

  Lees meer
 8. Dit is de Peugeot Rifter, opvolger van de Partner

  21 februari 2018

  Peugeot geeft de Partner een nieuwe naam: Rifter. Een nieuw platform, moderne rijhulpjes en het nieuwste infomediasysteem verantwoorden de nieuwe naam.

  Lees meer
 9. Eerste beeld van nieuwe Peugeot 508 uitgelekt

  19 februari 2018

  Niet alles van de nieuwe Peugeot 508 blijft geheim tot aan de onthulling. De achterkant staat vol in beeld op een foto die nooit genomen had mogen worden.

  Lees meer
 10. Eerste meters met… de vernieuwde Citroën C4 Cactus

  15 februari 2018

  De Citroën C4 Cactus is vernieuwd en op zijn schouders rust een zware taak. Door het wegvallen van de reguliere C4 ontstaat een gat in het modellengamma, dat de gefacelifte Cactus moet opvullen. Op papier lijken de veranderingen veelbelovend, met name dankzij innovatieve ondersteltechniek. Ik vlieg naar Zuid-Frankrijk voor een kennismaking.

  Lees meer