Tanken, wassen of even snel naar Schel?

Garage Schel wil graag het centrum vormen van mobiliteit in haar werkgebied. Dat betekent dat u er niet alleen een auto koopt en laat onderhouden, maar dat u ook voor de brandstof bij Garage Schel terecht kunt. Het Total tankstation van Garage Schel voorziet daarnaast in alle andere wensen en behoeften als u onderweg bent. In de shop treft u een brede reeks kwaliteitsproducten voor uw auto. Het houdt dus niet op bij de brandstof; ook voor wat u vergeten bent mee te nemen van de supermarkt gaat u ‘even snel naar Schel’.

Wederom topservice bij Total Tankstation de Koppel!
Tankstation de Koppel sleepte al meerdere ‘Topservice’ Awards van Total in de wacht. Dat houdt in dat ‘mystery klanten’ de Koppel hebben vereerd met een bezoek. Zij beoordeelden het station positief op klantvriendelijkheid, netheid van shop, wasstraat en van het buitenterrein. Na eerder een zilveren award te hebben gewonnen, werden er zelfs gouden awards in de wacht gesleept!

Een verdienste van alle medewerkers van Garage Schel en Tankstation de Koppel!

De Koppel wasstraat

U kunt tevens bij Tankstation de Koppel terecht voor een professionele wasbeurt van uw auto. De wasstraat van de Koppel is uitgerust met het nieuwste SofTecs-systeem.

Meer over de Koppel wasstraat